fredag 15 juni 2012

Student i Hällefors och Filipstad

Den här veckan har det varit student både för mina gamla skolkamrater i Hällefors och även här hemma i Filipstad. Har varit uppe i Hällefors hela veckan och umgåtts den sista tiden med underbara personer, dessutom var nästan alla mina gamla klasskamrater också där. Mycket trevligt att träffas allihopa!
I måndags var det bal på Loka Brunn som var trevligt att se. Igår var det studentdagen. Mycket sorgligt att se såna underbara kamrater som man umgåtts med länge försvinna, inte fritt från att någon sorgetår kom. Man tänker självklart tillbaka på sin egen tid som student också, vilket var förra året. Gymnasietiden på Sävenfors Vattenbruksskola var underbar och man längtar ständigt tillbaka!
Skulle ha vart med på studentfesten igår kväll men har tyvärr haft problem med sjukdom ett tag nu så jag fick hoppa över :(

Idag tog eleverna här hemma i Filipstad studenten också. Syrrans pojkvän Samuel gick ur Handelsprogrammet. Grattis Samuel!

Nedan kommer några bilder från årets student i Hällefors och Filipstad!

[ Börjar jobba på Gåsgruvan Kalcit nu, kommer vara både dagtid och även beredskap varannan vecka så fisket kommer självklart påverkas, vilket förmodligen kommer att märkas här på bloggen ]

/ Gustaf

Hällefors:

 Min goda vän André torkar svetten inför balen, men med detta ansiktsuttryck skulle man kunna tro att det är efter balen med lite för mycket dricka i kroppen!

 Några grabbar från Sävenfors!

 Markus, Roxy, Annie och Pernilla anländer till balen!

 Klassisk "Sävenfors-pose"!

 Hotell- och Restaurangprogrammet!

 Naturbrukare och Omvårdare!

 Alla Hällefors studenter!

Filipstad:

Filipstads studenter anländer!

 Syrran och hennes pojkvän Samuel som tog studenten idag!

Handelsprogrammet på studentflaket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar