torsdag 20 december 2012

Boka plats på föreläsning på Sävenfors Vattenbruksskola med bl.a vertikalfantomerna Fransson och Hellström!

Så här skriver Sävenfors Vattenbruksskola i sin inbjudan:


Öppet för allmänheten

Är Du intresserad av vertikalt prickskytte eller vill lära Dig mer om ekolod - Då är detta tillfälle för Dig!

Vi är mycket glada över att kunna presentera en dag fylld med spännande och inspirerande föreläsningar, tips och knep som kan göra att Du fångar drömfisken och en möjlighet för Dig att ställa frågan Du grubblat över! 

Jonas Hellström och Håkan Fransson frånTeam Abu Garcia har varit framgångsrika sportfiskare i flera discipliner under många år. Under de senaste åren har det vertikala prickskyttet exploderat i popularitet i Sportfiskesverige, mycket tack vare dessa grabbar. Många har försökt fiska på samma sätt, men det är få som kan mäta sig med Jonas och Håkan. Bara under det senaste året har duon fångat gös över 10kg och flera stycken över 8kg, dessutom röding över 8kg! Hur gör de!? Kom hit så får Du ta del av grabbarnas erfarenheter och tankar om hur fisket kan utvecklas! 

En oerhört viktig detalj i vertikalt prickskytte (även i andra metoder) är ekolodet. Genom att bara sätta igång ekolodet och använda autofunktioner förlorar Du mycket värdefull information. Henrik Karlén från Comstedt (lanserar bland annat Humminbird i Sverige) visar hur Du optimerar användandet. Kunskap som går att aplicera även i tex trollingfiske. Henrik kommer även ge Dig en inblick i mer moderna ekolod som även ser fisk i sidled ut från båten mm. 

Låter det intressant!? Anmäl dig direkt genom att maila rasmus@savenfors.nu 
OBS max 50 platser! 


/ GustafInga kommentarer:

Skicka en kommentar