söndag 7 oktober 2012

Test av motor, nya planerboardpulkor och självklart laxtrolling

Idag tog vi en sväng på sjön för att testa mina nya planerboardpulkor + testa att den lagade motorn fungerar som den ska. Självklart fiskade vi en stund också, blev 3 timmar innan blåsvädret kom in. Tjock dimma tidigt på morgonen gjorde att vi blev sena ut på sjön, men denna dag gjorde det ingenting då vädret blev underbart efter att dimman lättat. Vi slappnade av och tog passet som lite träning bara.
Motorn startade perfekt och pulkorna gick som en dröm. Har testat denna modell tidigare ihop med fiskeguiderna Ove "Extreme" Johansson och Petter "Salmonseeker" Larsson, men det blir en helt annan sak när man får dem i sin egen båt och jämför med de gamla pulkorna. Otroligt bra drag, med flera infästningspunkter att välja på. Supernöjd!

Fisket då : Började med en lax på utlägg (4:e spöet) och sen rullade det på. Två dubbelhugg senare och ett enkelhugg innan vi gav upp gav slutresultatet 5 landade laxar och ett hugg. Returnerade alla fiskar, ingen direkt storlek på dem idag. Även om pulkorna var otroliga så var det djupriggarna som levererade bäst!

/ Gustaf

Mina nya pulkor drar som en dröm!

Very nice weather today!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar