måndag 18 juli 2011

Pelagisk sommartrolling efter gös, storgädda på ytbete mm. på Fiskenyheter

Intressanta nya artiklar på Fiskenyheter:

Här delar jag med mig av grundläggande tips för att lyckas med pelagisk sommartrolling efter gös. Trevlig läsning!
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ffiskenyheter.se%2Fartikel%2Fpelagisk-sommartrolling-efter-gos.html&h=CAQATxbET..

Grabbarna i Orrmo Fishing rapporterar från nordligare delar av landet. Största gäddan, en otroligt fin fisk på hela 125 cm / 12 kg blir även fångad på film där den fullkommligt vräker sig över en Blue Fox Buzzer, ett ytbete som jag kan rekommendera av egen och kompisars erfarenheter för grunt jagande gäddor.
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.fiskenyheter.se%2Fartikel%2Fytfangad-125-cm-gadda.html&h=xAQCytuBz

Ursäktar de långa adresserna till länkarna, hyperlänkarna fungerar tyvärr inte för tillfället!

/ Gustaf

3 kommentarer:

  1. Kul läsning om gösfisket! Har precis fått ordning på båten så det blir nog några försök i Daglösen under den kommande tiden. Tänkte fråga er om det finns några kända "farliga grund" som man riskerar att köra på i den sjön? Har hört att Yngen kan vara rätt så lurig, och man vill ju inte krascha motorn när den väl funkar.. Tydligen så är det nåt järnrör som kommit upp alldeles vid reningsverket nu, annars har jag inte hört om nåt mer.
    Ha det!

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack, roligt att höra! Nej det finns inga grund att köra på, finns dock några stenar en bit ut i vattnet efter östra kanten ute på "Storfloa" som kan vara luriga om du åker för nära land!

    MVH Gustaf

    SvaraRadera
  3. Okej, tack! Då ska jag bara ta reda på vart det är, sen blir det storsatsning på Dracula :) Aldrig lyckats få med en upp, de har en tendens att hoppa av...

    SvaraRadera