onsdag 6 april 2011

Nytt ismete-pb för farsan

Drog iväg till sjön riktigt tidigt imorse. Hade ett fäll direkt men sen hände inte ett skit så vi packade ihop grejerna snabbt och drog till en annan sjö. Landar några snipor direkt efter utsättningen innan det blir dött en halvtimme. Efter detta blir det full rulle ...


Närmsta vippan fäller och halvvägs framme ökar farsan farten när han får syn på hur linan sprutar ur rullen. Sån fart ser man inte varje dag från hans sida. Ny bästa tid för löpning till ett hål! Tar tag i spöet med sitt karakteristiska "mega grepp" och drar på ett mothugg. Det svarar bra i andra änden! Han pumpar på men gäddan vill inte komma upp utan gör flera nervpirrande rusningar. Appropå nervpirrande så hugger det på ytterligare ett spö. Är i valet och kvalet om jag ska ta det, det kan ju va en stor, eller om jag ska vänta men väljer det senare. Får syn på en stor skalle men hon sticker igen. Efter det kan jag styra in henne i hålet och lyckas få ett fint gälgrepp och lägger henne på mattan.


Jag springer bort till nästa fäll medan farsan häller vatten på gäddan under tiden. Som tur är har fisken spottat och jag kan springa tillbaka direkt. Måttbandet visar 110 cm och vågen stannar på 9,6 kg. Nytt personbästa på metoden ismete för farsan. Grattis på dig! Är nöjda efter detta så vi packar ihop grejerna och åker hem. Många gånger är man i valet och kvalet om man ska byta område när fisket är segt. Idag tog vi ett beslut vi absolut inte ångrar!

Nytt personbästa på ismete för farsan. 9,6 kg.




Den sköna madamen får simma tillbaka för att sköta sina lekbestyr snart!

4 kommentarer:

  1. Stort grattis till micke :) fortsätt så nu:)Mvh elvis

    SvaraRadera
  2. Härligt Micke! Stort GRATTIS till PB.

    SvaraRadera
  3. ☺ Grattis Mikael till nytt ismete PB ☺
    MVH / Stabbe

    SvaraRadera
  4. Tack så mycket! MVH Mikael

    SvaraRadera